Perdidos (Entreteniment) Sèrie  +13


                 - Horaris d'emissió del programa:         

                 Dimarts a les 22:15h (T6)


Lost (en català Perduts) és una sèrie de televisió nord-americana emesa per la cadena ABC. Combina el drama, el suspens i l'aventura, tot això amanit amb tocs d'humor. Creada per J. J. Abrams, és produïda per Bad Robot Production i Touchstone Television. La història se centra en les vides d'un grup de supervivents d'un accident aeri, que van a parar a una illa "deserta" del sud de l'Oceà Pacífic plena de misteris i anomalies. Cada capítol té un protagonista principal, al voltant del qual gira l'argument de l'episodi. A la majoria de capítols, el personatge central es troba davant d'un conflicte interior relacionat amb algun aspecte de la seva vida anterior i que és mostrat en escenes retrospectives durant l'episodi.
Actualment s'està emetent la quarta temporada i, segons informacions recents, la sèrie en tindrà fins a 6. La quarta temporada va començar la seva emissió a Estats Units el 31 de Gener del 2008 i consta de 13 capítols (n'havien de ser 16 però la vaga de guionistes l'ha fet reduir). La cinquena i la sisena temporada tindran 35 capítols entre totes dues. El fet que les 3 darreres temporades tinguin menys capítols és degut a l'acord al que van arribar els productors i els creadors de la sèrie. Aquests últims, tenien la intenció de què la sèrie durés 5 temporades de 24 capítols cadascuna, ja que la trama està pensada perquè tots els misteris que s'han anat presentant fins avui es resolguin sense allargar-la innecessàriament. Així mateix, asseguren que el final serà tan espectacular com inesperat.
La cadena nord-americana ABC, que emet la sèrie, ha anunciat el 20 de gener de 2010 com a data d'estrena de la temporada definitiva de la sèrie.Lost (en català Perduts) és una sèrie de televisió nord-americana emesa per la cadena ABC. Combina el drama, el suspens i l'aventura, tot això amanit amb tocs d'humor. Creada per J. J. Abrams, és produïda per Bad Robot Production i Touchstone Television. La història se centra en les vides d'un grup de supervivents d'un accident aeri, que van a parar a una illa "deserta" del sud de l'Oceà Pacífic plena de misteris i anomalies. Cada capítol té un protagonista principal, al voltant del qual gira l'argument de l'episodi. A la majoria de capítols, el personatge central es troba davant d'un conflicte interior relacionat amb algun aspecte de la seva vida anterior i que és mostrat en escenes retrospectives durant l'episodi.
Actualment s'està emetent la quarta temporada i, segons informacions recents, la sèrie en tindrà fins a 6. La quarta temporada va començar la seva emissió a Estats Units el 31 de Gener del 2008 i consta de 13 capítols (n'havien de ser 16 però la vaga de guionistes l'ha fet reduir). La cinquena i la sisena temporada tindran 35 capítols entre totes dues. El fet que les 3 darreres temp
orades tinguin menys capítols és degut a l'acord al que van arribar els productors i els creadors de la sèrie. Aquests últims, tenien la intenció de què la sèrie durés 5 temporades de 24 capítols cadascuna, ja que la trama està pensada perquè tots els misteris que s'han anat presentant fins avui es resolguin sense allargar-la innecessàriament. Així mateix, asseguren que el final serà tan espectacular com inesperat.
La cadena nord-americana ABC, que emet la sèrie, ha anunciat el 20 de gener de 2010 com a data d'estrena de la temporada definitiva de la sèrie.

El vol 815 d'Oceanic Airlines, que anava de Sydney (Austràlia) a Los Angeles (Estats Units), s'estavella en una remota illa del Pacífic. Degut a diversos problemes ocorreguts durant el vol, l'avió va haver de desviar la seva trajectòria després d'haver perdut les comunicacions. Això deixa a un grup de supervivents en una illa en mig del no-res.
Després de l'accident, els passatgers supervivents s'adonen de quina és la seva situació, i que és possible que ningú vagi a rescatar-en un futur pròxim. A més, des de molt aviat comencen a observar fenòmens estranys a l'illa, i entenen que si volen sobreviure van a haver de romandre junts. El personatge que inicialment s'erigeix en "líder" d'aquesta comunitat és el doctor Jack B. Shepard Jr.